Živiš na Poreštini? Ostvari 50% popusta na godišnju članarinu!

Za sve građane s prebivalištem na području grada Poreča Valamar je osigurao posebnu pogodnost, odnosno 50% popusta na premium godišnji paket. Umjesto redovnih 199 kuna, cijena za lokalnu zajednicu iznosi simboličnih 99 kuna i osigurava neograničen broj besplatnih vožnji u trajanju do 30 minuta što predstavlja cjenovno najpovoljniji i ujedno ekološki najosvješteniji oblik gradskog prijevoza. Posebne pogodnosti moguće je ostvariti u samo nekoliko koraka:

    1.Dostavite svoje ime i prezime, broj mobitela i sken ili fotografiju prednje i stražnje strane osobne iskaznice na info@nextbike.hr

    2.Ispunite osnovnu registraciju (ime, prezime, broj mobitela i email) na www.porecbikeshare.com

    3.U roku 24 sata od primitka zahtjeva Poreč Bike Share korisnička služba aktivirat će Vaše posebne pogodnosti 

    4.Platite bilo kojom kreditnom karticom ili Visa Electron debitnom karticom

    5.Unajmite bicikl putem terminala, mobilne aplikacije ili call centra prema uputama koje ćete naći na terminalu, u promotivnom letku i na www.porecbikeshare.com

Za sva dodatna pitanja na raspolaganju je korisnička služba na info@nextbike.hr kao i pozivni centar na broju telefona 01 777 6534 svaki radni dan od 06:00 do 22:00 sati te vikendom i blagdanom od 08:00 do 20:00 sati.

Loading...

50% popusta na godišnju članarinu!

Za sve građane s prebivalištem na području grada Poreča Valamar je osigurao posebnu pogodnost, odnosno 50% popusta na premium godišnji paket.